Que podeu fer

que podeu fer

Segur que us podrem ajudar, trobareu activitats que pugueu fer, segons les vostres preferències , i gaudireu d’un turisme de qualiat.

Cal Sabater, és una casa ideal per a famílies i persones que volen gaudir de la tranquil·litat i la pau que dona la vida de poble, Preixana és un poble petit, acollidor, la gent és amable i respectuosa. Podeu llegir o escriure un llibre, pintar un quadre, conversar amb els fills o la parella, també amb els veïns… en fi, tranquil·litat i bons aliments.
Els teus fills jugaran al carrer com els nens del poble i segurament amb ells, a l’estiu tenim piscines municipals la mar de maques on els petits gaudeixen d’allò més, si tens ganes de fer coses, busca activitats entre aquests suggeriments que et donem.

A continuació teniu enllaços a pàgines webs dedicades a la promoció d’activitats i d’informació turística de Preixana, l’Urgell i comarques de Ponent.

a preixana

No son poques les activitats que trobareu per fer a Preixana

més info

patrimoni i cultura

El patrimoni és extens i la cultura fornida, les nostres contrades tenen varietat de monuments, poblats ibèrics, monestirs, torres i castells.

més info

ornitologia i natura

Naturalesa, Turisme, dos conceptes que conjuminen d’allò més als espais naturals de ponent.

més info

turisme actiu

Les activitats a les nostres contrades són diverses, a peu en bici a cavall i més

més info

gastronomia

Turisme gastronòmic de l’Urgell, una cuina tradiciónal i centenària d’una història d’una geografia i una cultura pròpies.

més info

revistes de turisme

Documents PDF descarregables interesants per coneixer l’Urgell

més info

oleoturisme

Una activitat agrària i d’artesania alimentària que ens ofereix un oli d’oliva verge extra excepcional,

més info