Condicions de contractació

Condicions de la reserva

El mínim per lloguer són quatre persones

El mínim de nits 1 nit i en períodes especials 2 nits (veure tarifes)

Horari d’entrada:

Horari d’entrada a convenir en funció de la disponibilitat.

Horari de sortida:

A les 12:00h.

Es pot contractar la possibilitat de fer la sortida a les 18:00h amb un cost addicional de 25€ per grup, segons disponibilitat.

Política de cobrament:

El 100% al fer la reserva.

Fiança

El dia d’arribada es dipositarà una fiança de 100 euros per Bizum que es retornaria el dia de sortida

El mètode de cobrament preferit és BIZUM o Transferència bancària en cas que no useu bizum.

En General

Es requereix dels inquilins un ús responsable de les instal·lacions. El client es farà càrrec dels possibles danys causats per negligència o mal ús i els costs de la seva reposició.

No es permet la celebració de festes i esdeveniments que puguin pertorbar el descans dels veïns. 

No es permet fumar en tota la casa llevat dels espais habilitats

El animals de companyia no poden pujar sobre els llits ni al sofa

En cas d’incompliment de les normes descrites en aquest apartat ens reservem el dret a donar per finalitzat el contracte de lloguer en qualsevol moment, arribat això els inquilins abandonaran les instal·lacions immediatament. (Dcret 75/2020 de 4 d’agost, turisme de Catalunya, Art. 221-2)

Pel que fa a productes fungibles com: paper de cuina, paper higiènic, sabó per rentadora, sabó per renta-vaixelles. oli, vinagre, sal, gel de bany i altres, no es reposaran duran l’estada. el client haurà de subministrar-se el que li falti,

Política de cancel·lació:

S’obté un reembossament íntegre per les cancel·lacions que es facin fins a 30 dies abans de l’arribada. En el cas de les reserves que es facin amb menys de 30 dies d’antelació respecte a l’arribada, rebran un reembossament íntegre els hostes que sol·licitin una cancel·lació durant les 48 hores posteriors a la reserva i, com a mínim, 14 dies abans de l’arribada. Passat aquest període, rebran un reembossament del 50 % fins a 7 dies abans de l’arribada. Si cancel·len la reserva després, no rebran cap reembossament.

Se obtiene un reembolso íntegro por las cancelaciones que se realicen hasta 30 días antes de la llegada. En el caso de las reservas que se realicen con menos de 30 días de antelación con respecto a la llegada, recibirán un reembolso íntegro los huéspedes que soliciten una cancelación durante las 48 horas posteriores a la reserva y, como mínimo , 14 días antes de la llegada. Pasado este período, recibirán un reembolso del 50% hasta 7 días antes de la llegada. Si cancelan la reserva después, no recibirán ningún reembolso.