Gastronomia

Fruita dolça, Fruits secs, mercats…

Turisme gastronòmic de l’Urgell, una cuina tradiciónal i centenària d’una història d’una geografia i una cultura pròpies. Trobareu productes de proximitat amb tota la qualitat i garantia en establiments especialitzats de la comarca.
Des de Cal Sabater us donem una petita guia que us servirà per fer uns tastets a Preixana i a l’Urgell

Passejar pels mercats olorant i tastant tota mena de producte fresc i de proximitat.

Dilluns a Tàrrega, Dimarts a Bellpuig, Dimecres a Mollerussa, dijous a Agramunt, divendres a Cervera, Dissabte a Balaguer i diumenge a Artesa de Segre.

La fruita dolça de la comarca diuen els experts que és la més bona i dolça del món, segurament tenen molta raó, a la plana de Lleida s’hi fa molt bona fruita, peres, pomes, préssecs, nectarines…

Compreu en magatzems i botigues especialitzades amb producte de proximitat.

Els fruits secs també presents a la comarca l’ametlla i les nous i últimament el pistatxo predominen a la comarca

Activitats gastronomiques:

Mercat DEPROP Preixana al desembre (Mostra de productes gastronòmics de proximitat, xerrades, demostracions, parades de productes com mel, oli d’oliva, vins, torrons, formatges…)

Mostra de vins i caves a Agramunt Ultim dissabte de maig

Tastasons a Preixana juny i juliol

Festa de la verema i el vi de Verdú a l’octubre

Ruta gastronomica del torró Agramunt a l’octubre

Festa de l’oli de Belianes al desembre

FIRACÓC, aplec del cóc i mostra de productes de fleca Tàrrega al maig

Fira de la cervesa artesana Tàrrega al juny

Fira de l’ametlla Vilagrassa al setembre

Fira del torró i la xocolata Agramunt a l’octubre

ON MENJAR

on pots anar a menjar

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s